Glas plaatsen Best

Voor glas plaatsen in Best kun je een beroep doen op Glaspunt B.V.. We zijn een glaszettersbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. We plaatsen glas voor verschillende projecten. Zo kunnen we je als particulier uit de brand helpen bij glasschade maar kun je ons ook inschakelen voor een groot project in de utiliteitsbouw. Bel ons voor meer informatie of een afspraak op 085 - 106 13 08. Als je eerst graag een offerte wilt ontvangen kun je gebruik maken van het contactformulier.

Waarom nieuw glas plaatsen in Best?

Nieuw glas plaatsen gebeurd om uiteenlopende redenen. Bij glasschade of lek dubbel glas wil je het raam natuurlijk zo snel mogelijk laten vervangen. Wij staan je in dat geval graag bij. Met onze spoedservice kun je op ieder ogenblik, ongeacht het tijdstip een beroep op ons doen.

Naast glasschade zijn er nog een aantal redenen denkbaar om nieuw glas te laten plaatsen. Hoewel ze misschien niet noodzakelijk zijn kun je er je wooncomfort aanzienlijk mee verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Isolatieglas plaatsen voor betere isolatie.
 • Veiligheidsglas plaatsen voor meer veiligheid.
 • Geluidwerend glas plaatsen om geluidsoverlast te beperken.
 • Zonwerend glas om je te beschermen tegen buitenwarmte.
 • Glas-in-lood om je gevel of de rest van je huis te verfraaien.

Glas plaatsen in Best voor betere isolatie

Door isolatieglas te laten plaatsen wordt het makkelijker om de warmte in huis langer vast te houden. Ten opzichte van enkel glas of standaard dubbel glas bespaar je met HR++ glas tot wel een paar honderd euro op je energieverbruik. Dat scheelt niet alleen in je portemonnee maar is ook beter voor het milieu.

Glas plaatsen met hoogwerker glaszetter Best

Glas plaatsen in Best voor meer veiligheid

Het plaatsen van veiligheidsglas kan bijdragen aan een veiligere thuissituatie. Er bestaan verschillende soorten veiligheidsglas met elk hun eigen kenmerken. Zo heb je inbraakwerend glas dat vrijwel onbreekbaar is. Daarnaast is er ook veiligheidsglas dat doorvalveilig is en niet in allemaal kleine scherven uiteen valt als de ruit breekt.

Glas plaatsen in Best om omgevingsgeluid te weren

Laat je geluidswerend glas plaatsen dan ben je beter beschermt tegen geluidsoverlast uit de omgeving. Het glas is opgebouwd uit een meerdere isolatielagen waarin een geluidswerend folie is verwerkt. Daardoor kunnen de trillingen van het geluid veel minder makkelijk doordringen tot je woning.

Glas plaatsen in Best om warmte buiten of juist binnen te houden

Wanneer je zonwerend glas laat plaatsen warmt je huis minder snel op in de zomer en blijft het binnen lekker warm in de winter. Dit type isolatieglas is uitgerust met een speciale coating die wel het licht maar niet de warmte van de zon doorlaat.

Glas plaatsen in Best ter verfraaiing van je woning

Door bijvoorbeeld een glas-in-lood raam te laten plaatsen kun je op een creatieve manier het karakter van je woning veranderen.  Met een gekleurd glas-in-lood raam of een raam in een aparte vorm doorbreek je op een speelse manier de vaste structuren van je huis.

Glas plaatsen Best: verschillende glassoorten

Woon je in Best of omgeving dan kunnen we verschillende glassoorten voor je plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

 • HR isolatieglas (met onder meer de geluidswerende en zonwerende varianten)
 • Standaard dubbel glas
 • Enkel glas
 • Meerdere soorten veiligheidsglas (onder meer draadglas, gelaagd glas en gehard glas)
 • Figuurglas
 • Glas-in-lood
 • Gekleurd glas
 • Matglas

Contacteer Glaspunt B.V. voor het plaatsen van glas

Neem gerust contact met ons op wanneer je in Best of omgeving glas wilt laten plaatsen. We helpen je graag. Of je nu ramen wilt laten vervangen vanwege inbraakschade, voor betere isolatie of omdat je iets creatiefs wilt doen met vormen of kleuren, in Best en omgeving staan wij voor je klaar. Bel ons op 085 - 106 13 08 voor meer informatie of voor een afspraak. Als je graag een offerte wilt ontvangen maak dan gebruik van het contactformulier.