Glas vervangen Best

Glaspunt B.V. helpt je bij glas vervangen in Best en omgeving. Als je te maken krijgt met glasschade wil je de beschadigde ruit natuurlijk zo snel mogelijk laten vervangen. Maar ook wanneer je glas wilt vervangen voor meer veiligheid of betere isolatiewaarden kun je een beroep doen op onze service. Onze gemotiveerde specialisten helpen je graag bij het zetten van een nieuwe ruit. Voor een afspraak kun je bellen naar 085 - 106 13 08 of gebruik maken van het contactformulier.

Glas vervangen om energie te besparen

Glas gaat bij regelmatig onderhoud wel 20 tot 25 jaar mee. Naarmate het glas ouder wordt loop je wel meer risico op lekkages en warmteverlies. Met het verstrijken van de tijd verslechterd namelijk de isolatiecapaciteit van het glas. Dat kan er voor zorgen dat je meer energie gaat gebruiken om de binnentemperatuur constant te houden.

Ook staat de ontwikkeling van glas niet stil. In de jaren 90 heeft een verschuiving plaatsgevonden van ‘gewoon’ dubbel glas naar HR glas. Het grote verschil is dat HR glas een warmtereflecterende coating en (sommige varianten) een isolerend gas tussen de glasplaten heeft. Terwijl het traditionele dubbel glas werkt met een luchtlaag en zonder reflecterende coating. Dat zorgt ervoor dat de isolatiewaarden van voornamelijk HR++ en HR+++ glas wel drie tot zes keer beter zijn dan die van ‘gewoon’ dubbel glas.

Glas vervangen na schade

Is er bij je ingebroken of heeft de buurjongen een bal door de ruit getrapt? Bij schade aan je beglazing staan wij ook paraat. Wij komen graag langs om een nieuwe ruit te plaatsen.

Kleine herstelwerkzaamheden kunnen we meestal direct uitvoeren, maar als het complete raam vervangen moet worden maken wij een vervolgafspraak. Om tocht, kou en andere vervelende bijkomstigheden tegen te gaan plaatsen we dan eerst tijdelijke voorzetramen.

Contacteer Glaspunt B.V. voor glas vervangen in Best

Heb je glasschade, een lek raam of wil je graag HR++ glas laten plaatsen om energie te besparen? In Best en omgeving kun je rekenen op onze glaszetters. We komen zo snel mogelijk naar je toe bij glasschade en kiezen in overleg de beste glassoort voor jouw situatie. Om ons in te schakelen kun je bellen naar 085 - 106 13 08. Maak gebruik van het contactformulier als je graag eerst een offerte wilt aanvragen.